Sajtóinformáció

A Honda országos nyíltnapok keretében mutatja be az új Vision névre keresztelt 50 cm³-es robogóját december 16-án és 17-én.

    A Honda Vision 50-es modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.

      A Vision 50 büszke örökségre épül. Az első Honda robogó, az 1954-es Juno K, egy sor fejlett technológiát és anyagot tartalmazott, ezt a modellt követte négy évvel később a legendás négyütemű Super Cub. A világszerte 60 milliós példányszámban gyártott Super Cub a történelem legnagyobb számban eladott gépjárműve.

     2012-ben a Vision 50 azért jött létre, hogy lehetové tegye a megbízható szabadidős motorozást vonzóan alacsony áron. A robogó napi használatra készült széles vevőkör számára, a fejlesztés során különösen kiemelten kezelték az olyan szempontokat, mint tartósság, megbízhatóság, biztonság és könnyű használhatóság. A nyomatékos és alacsony fogyasztású befecskendezős motorjával, stabil és könnyen motorozható vázzal, a Honda kombinált fékrendszerének biztonságával a Vision 50 intelligens és megnyugtató választás az 50 cm³-es robogók piacán.

    Kiemelkedő jellemzői ellenére ezt a robogót úgy tervezték, hogy használatát széles vásárlóréteg engedhesse meg magának. A két robogó– a Vision 50 és a nagyobb teljesítményű Vision 110 fejlesztése párhuzamosan történt. Az eredmény: mindkét robogó esetében alacsony költség és kiemelkedő minőség.

     A kereskedések pénteken 18.00, míg szombaton 17.00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.

Szeretettel várjuk a tisztelt érdeklődőket Márkakereskedéseinkben !

 

Forrás : Honda Hírlevél – 2011. december

Kiadja a Honda Hungary Kft.

2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

www.honda.hu

Keresés