1. sz. Nyilatkozat : Az Oldalon Megjelenet Híranyagokkal Kapcsolatban

 

Kedves Jelenlegi és Leendő Üzleti Partnereink, Érdeklődő Oldal Látogatóink, Barátaink !

A Kuxy Digital Studio ezúton tájékoztat minden Kedves oldallátogató Olvasót, Üzleti Partnert, hogy a széles körű tájékoztatás és az oldal érdekesebbé, informatívabbá tétele miatt az oldalon " HÍREK " menűt is üzemeltetünk, fejlesztünk.

A " HÍREK " menű alatt különböző kategóriákban (Kuxy Digital Studió Hírek, Rádióamatőr Hírek, Autó-Motor Sport, Gazdaság, Politika, Bulvár, Tudomány/Technika, Egyebek) lehet megtalálni a társoldalaktól átvett cikkeket, híranyagokat. ( A teljesség igénye nélkül...)

Az itt megtalálható cikkek, híranyagok valóságtartalmát sajnos nem tudjuk ellenőrizni, ezért azok tartalmáért, a cikkekben hírdetett termékek, szolgáltatások minőségéért felelősséget nem vállalunk !!! (Kivételt képeznek azok a termékek, szolgáltatások, melyek kifejezetten a Kuxy Digital Studio-hoz kötődnek !)

A megjelentetett cikkek végén minden esetben megjelenítjük az információ forrását ! Amennyiben bármilyen jellegű észrevételük, panaszuk, megjegyzésük van a cikkekel kapcsolatban, így bátran fordulhatnak a cikk forrásához !

 

Szíves megértésüket köszönjük !

További kellemes időtöltést az oldalon !

További Sikeres Együttműködés reményében,

 

Köszönettel, Üdvözlettel:

Balassa László

Cégvezető

Keresés