Elektromos cigaretta - A dohányzás ésszerű alternatívája

Az elektromos cigaretta szerkezete

Az elektromos cigaretta látszólagos füstjét, melyet mikroelektronikai szabályozó technológia, és porlasztási eljárás generál, kátrány nélkül lélegezhetik be a használók. A füst tehát látszólagos, vagyis vízgőz (pára), és a használt patron típusától függően nikotin kerül a szervezetbe.

Az elektromos cigi-t használók tehát megakadályozzák, hogy tüdejükbe és szervezetükbe kátrány, és számos más veszélyes anyag jusson, és megkímélik a kellemetlen cigarettafüsttől a passzív dohányosokat is.

Az elektromos cigaretta működése

Az e-cigaretta belsejében a folyékony nikotint egy miniatűr, porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő alacsony sűrűségű nikotint 0, 5 µm -1, 5 µm ködszerű cseppekké porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangos, vibrációs mezőben.

Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a szíváskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, amely a cigaretta füstjét utánozza. Mielőtt porlasztaná a folyadékot, fel kell melegíteni, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy a legkönnyebb legyen porlasztani.

Az OXY GAIN készülékek a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50°C- 60°C) is stimulálja, biztosítva ezzel a dohányosok már megszokott érzését.

Az elektromos cigaretta kifejlesztésében mikroelektronikai kontrol technológiát és különleges porlasztási metódusokat alkalmaztak, így kátrány és szén-monoxid bevitele nélkül is élvezhető.

Az elektromos cigaretta használata

Az elektromos cigaretta használat kicsit különbözik a normál cigizéstől. Inkább egyfajta inhalálásról van szó. Amikor beleszívsz a cigarettába, a következőkre kell figyelned:

  • Ne szívd a cigarettát gyorsan, lassú és hosszú szippantásokkal éred el azt a hatást (elegendő mennyiségű és hőmérsékletű „füst”) amit a megszokott, normál cigarettád nyújt.
  • Ne szívj túl kicsi slukkokat, és ne szívj bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással lehet a cigaretta működésére.
  • Mindig lassan szívj a cigarettába (max 10-15 alkalommal „rágyújtásonként”), majd hagyd, hogy az atomizátor legalább 20-30 percet pihenjen. A készülékek túlzott használata hibás működéshez vezethet.

A készülékek üzembe helyezése előtt figyelmesen olvasd el a használati utasítást, melyben részletes információkat találsz az első lépésekről, a napi használatról, a patronok cseréjéről, valamint a karbantartásról.

 

10 legfontosabb ok, amiért egy dohányosnak OxyGain e-cigarettára kell váltania!

1. Mert nincs benne kátrány, szénmonoxid,

se a további 250 mérgező (amiből 50 rákkeltő) vegyület, ami a hagyományos cigaretta füstjében fellelhető.

2. Mert a passzív dohányzás kizárt.

Úgy néz ki, de mégsem füstöl, így nem csak magadat, de a körülötted élőket sem mérgezed,

3. Mert az elektromos cigaretta nem ég, nem kell meggyújtani.

Újratölthető akkumnulátorral működik, ezért nem kell hozzá semmiyen gyújtó eszköz. A kiégett szőnyeg, felgyulladt szoba, égés nyomai az abroszon….. mind a múlté!

4. Mert bárhol, még a dohányzást tiltó helyeken is használható

Mivel nem ég és nem füstöl, használhatod nyugodtan a bárokban, klubokban, éttermekben, reptereken, könyvtárakban vagy irodákban. A főnöködet sem idegesíti többé a gyakori cigiszünet.

5. Mert sokkal olcsóbb!

Az oxy gain e-cigaretta használatának költsége töredékét teszi ki a hagyományos cigarettára fordított kiadásoknak.

6. Mert újból élvezni fogod a finom ízeket.

A dohányzás élménye megmarad, miközben fokozatosan visszatér az iíérzéked.

7. Mert a cigaretta elhagyása erősíti az önbizalmat!

Dobd el a normál cigit, és válts most oxy gain elektromos cigarettára! Nem csak az egészségednek, de az önbizalmadnak is jót fog tenni!

8. Mert nem lesz büdös a szád, nem sárgul be a fogad.

Ha eldobod a cigarettádat és oxy gain e-cigit használsz, nem lesz kellemetlen szájszagod, és a fogaid sem fognak besárgulni. Megspórolhatod a rendszeres fogfehérítés költségeit is.

9. Mert a párodnak is örömet szerzel.

Nem lesz büdös a ruhád, a hajad… Ismét odabújhatsz a kedvesedhez, aki nem fog fintorogni.

10. Mert az OxyGain megbízható!

2006 óta több ezer elégedett vásárlónak kínáljuk a legmodernebb elektromos cigaretta típusokat, patronokat, utántöltő folyadékot, garanciával. Kedvezményes árakkal szolgáljuk ki törzsvásárlóinkat.

 

Forrás : www.e-cigaretta.eu

Keresés