A cikk a 'Diétás Trendek: A legjobb diéták, amelyek segítenek a sikeres fogyásban' c. sorozatból.

 



R. Mária - a 'Medical Health News' főszerkesztője saját magán próbálja ki a diétás étrendkiegészítő hatását

Mária - ismert újságíró, 38 éves nő, 95 kilósan 160 cm magas volt. Túlsúlyos volt, és utálta a felesleges kilóit!

Maria hosszú éveken keresztül kétségbeesetten kapkodott minden elképzelhető fogyási módszer után. Annyira szeretett volna megszabadulni a zavaró kilóktól, hogy szinte minden létező módszert kipróbált.

Beszámítva a fogyasztó varázstablettákat, az azonnali hatást ígérő 'csodadiétákat', a sokhetes nehéz gyakorlatokat, amelyek remek hatást ígértek és a kimerítő koplalást, a saját szervezetével folytatva küzdelmet.

MINDEN HIÁBA!

De Maria azt mondta, hogy ő sosem adja föl...

SZERENCSÉRE! Valami többért harcolt, mint a kilók leadása. 'Mindenki, aki ezzel a problémával küzd, vágyik erre a változásra, mint semmi másra', végül is azt akarta hogy...

'A tükörbe nézve remekül érezhesse magát'

Máriánál senki sem mondja el jobban ezt a történetet, melynek a végét visszafojtott lélegzettel várjad...

Elárulom Neked a fogyás legnagyobb titkát. Mindjárt elmondom, de előbb hallgasd meg az elképesztő történetet, mely igazán egyszerűen kezdődött...

'Azzal kezdődött, hogy munkában azt a feladatot kaptam, hogy figyelemmel kiesérjem az olvasók napról-napra beérkező véleményeit a fogyasztószerekről. A szerkesztőségbe 2011 április 12-én érkezett hír egy új hatékony fogyasztószerről.

Nem hittem el - bezártam.

De hihetetlenül sok email kezdett érkezni, az egész postafiókomat elárasztották! (374 email egy hét alatt). Minden következő levéllel, mely egy rendkívüli sikertöténetet írt le, a kíváncsiságom nőtt, a végén pedig elérte a csúcspontot. Elkezdtem utánajárni miről van szó ebben az egész felhajtásban. Honnan jött ennyi üzenet, ennyi kommentár a fórumokon, blog-bejegyzés, még a Facebook-on is!? Ezt írták:

  • "A legjobb fogyasztószer a történelemben"
  • "Elképesztő hatás, nem vagyok már kövér!"
  • "Vége a súlyommal kapcsolatos problémáimnak. Csinos vagyok!"

Továbbra is szkeptikus voltam, de tovább olvastam... minden következő vélemény elolvasása után nőtt a kedvem az elképesztő készítmény kipróbálására...

A végén megadtam magam. Elhatároztam hogy magam is kipróbálom mennyire hatékony ez a népszerű termék Weight Loss.

A termék összetételét egy ismerős orvossal megtárgyaltam. Beismerte, hogy ígértesen hangzik. Állítólag a mágikus erő az amazonvölgyi ACAI bogyóban rejlik (hallottam már róluk korábban, de nem tudtam, hogy a fogyókúrában is alkalmazzák őket). Az összetétel 4 hatóanyaggal volt gazdagítva, melyek rendkívüli hatást biztosítottak:

  1. Garcinia Cambogia kivonat, mely a vércukorszintet szabályozza
  2. Guarana kivonat, mely az energiát biztosítja a test nagyobb megerőltetése során
  3. L-Karnitin, mely segít a zsírszövet égetésében
  4. Krómium, mely felgyorítja az anyagcserét

... és természetesen a híres Acai bogyó kivonat, mely az emberiségnek ismert szerek közül a legnagyobb antioxidáns mennyiséget tartalmazza Mikor a gyártó oldalára mentem, nem terveztem, hogy rögtön megveszem, de nem bocsátanám meg saját magamnak, ha nem próbálnám ki. Egy csomagott vettem, tudtam, hogy ez biztonságos választás, mert minden vásárlónak feltétlen áruvisszavételi garanciát adnak 60 napon belül (próbaidőnek tekintettem). Nem kockáztattam semmit, a vásárlás teljesen biztonságos volt. MEGVETTEM !

Nem telt el 2 nap, és a csomag megérkezett hozzám. Féltem kibontani, mert belül olyan dolog volt, ami lassan az életemet hivatott volt megváltoztatni.

Sok reményt fűztem e titokzatos 50 tablettás üvegecskéhez. Legalább olyan hatást reméltem, mint amiről a nagy mennyiségű emaiben olvastam, mint pl. ez:

Üzenet : D. Kati

Dátum : 15.07.2011

Téma : "19kg fogytam pontosan 6 hét alatt!"

Csatolmány:

Reszkető kézzel kibontottam az üvegecskét és kivettem az első igénytelen kinézetű tablettát. Ekkor jutott eszembe (ennek köszönhetem a hírnevemet), hogy az összes eredményt feljegyezzem a honlapomon hetente.

Elképesztő 4 hét várt rám, de tudtam, hogy csak akkor győződök meg erről, ha lefogyok.

Az utasítások egyszerűek voltak: naponta 1 tabletta, könnyű ételek, és sok víz.


Első hét

Már négy nap után teljesen megdöbbentem Egyre több energiám lett és elmúlt az állandó éhségérzetem! A Weight Loss egyetlen mellékhatása az étvágy hiánya De így is nagyon jól éreztem magam. Az okozta nekem a legnagyobb örömet, hogy egyre kevesebb édességet fogyasztottam. A csokoládé és a sütemények az alakom legnagyobb ellenségei.

A készítmény alkalmazásának idején nem változtattam az étkezési szokásaimon, így a 7. napon igencsak megdöbbentett, amikor a mérleg 3 kilógrammal kevesebbet mutatott. Nagyon jól tudom, hogy minden egyes fogyókúra kezdetén a szervezet sok felesleges vizet veszít. Így hát kíváncsi voltam, hogy vajon a következő hetekben is tovább csökken-e a testsúlyom.

Második hét

2 heti fogyókúra után még több erőm lett, és alább hagytak az alvási problémáim is. Egyszer sem ébredtem fel az éjszaka közepén, és nem forgolódtam álmatlanul órákon keresztül. Azt hiszem, hogy a méregtelenítésnek köszönhetően gyakrabban tudok relaxálni, mint a kúra megkezdése előtt. A heti mérés kellemes eredményt muatatott: 2 kiló megint lement!

Nagyon kíváncsi vagyok mi vár rám a fogyókúra következő hetében!

Harmadik hét

Megállás nélkül csinálok valamit. Már nem vagyok álmos és fáradt a délutáni órákban. Kávéra, vagy energiaitalokra sincs szükségem. A gyomrom remekül működik, és az emésztésemmel sincs semmi probléma. Megszűntek a felfúvódottság okozta stressz és a kellemetlen fájdalmak is.

Sok esetben a diéta 3. hetében krízis áll be és a testsúly elkezd stagnálni ill. újra növekedésnek indul. Velem mindig így történt. Némi kétséggel álltam a mérlegre és... nem hiszem el: a Weight Loss készítménnyel további 3,5 kilót fogytam! Mindezek után a maradék bizalmatlanságomat is eloszlatta, hogy belefértem abba a szoknyába is, amiről korábban azt hittem, hogy örökre a szekrény alján marad. Figyelem: A férjem teljes mértékben meggyőződött a Weight Loss készítmény hatékonyságáról, amikor megpillantott engem ebben a ruhában. Ádám is rendelt magának, mert ő is elismerte, hogy nagyszerű módszer a felesleges kilógrammok leadására.

Negyedik hét

Az utolsó héten fogytam 4 kilógrammot. 4 hét alatt összesen 12,5 kilót fogytam! Ez nagyszerű eredmény, figyelembe véve azt, hogy csak a Weight Loss készítményt alkalmaztam. A kolegák a szerkesztőségből nem győztek csodálkozni. És most pár szóban a férjemről: az első héten máris két kilót fogyott és remekül érzi magát.



A fogyókúra hatásai meghaladták a legvérmesebb elvárásaimat:
12,5 kilót fogytam 4 hét alatt!


Elképesztő!Nem kellett semmit csinálnom.Egy gyakorlatot sem. Nem tudom ez hogyan lehetséges, de úgy néz ki, hogy:

"Ezek a tabletták maguk elveszik a kilókat!"

Ez a 12,5kg csak a kezdet, összesen elképesztő 24kg fogytam! Magam sem értem ez hogyan lehetséges, hogy a kilók ilyen gyorsan eltűnjenek. Teljes őrület.

DE ez még semmi. Tudod mi a legelképesztőbb? Ezeknek a tablettáknak köszönhetően a hozzátartozóim 150kg fogytak!!! Képzeld el ez milyen sok. Ez két egészséges férfi súlya vagy három nőé.

Ezek a 4 barátnőm, a férjem és a munkatársam eredményei. Átlagosan 25 kilót fogytak!

Eleinte voltak kételyeim, de cserencsére a tabletták mellett döntöttem. Ez volt életem egyik legjobb és legbiztonságosabb döntése. Végül is nem kockáztattam semmit, mert garantálták, hogy lefogyok, vagy visszatérítik a pénzemet.

24 kilót fogytam 8 hét alatt. Megvan az, amire oly sokáig vágytam. Szinte azonnal megszabadultam a túlsúlytól, most könnyűnek és egészségesnek érzem magam. Újra vonzó a külsőm, aminek egy számomra fontos személy nagyon örül. Úgy látszik, hogy végre megtalálták a hatékony módszert a fogyásra mindenki számára.

Sok sikert!

R. Mária

Keresés