Lauren Scruggs először fedte fel a világ előtt, hogy miként néz ki a mű keze és szeme, azután, hogy súlyosan összekaszabolta egy repülőgép propellere.

Már csaknem egy éve, hogy Lauren Scruggs majdnem életét veszítette saját figyelmetlensége miatt. A súlyos balesete óta teljesen megváltozott az élete, viszont már teljesen megszokta, hogy a bal szemét és kézfejét el kellett távolítani. A napokban azonban nagyon meglepte rajongóit a sztár, ugyanis megmutatta protéziseit. A kezét egy Twitterre feltöltött fotón tette közszemlére, a szemét pedig a Today című reggeli show-ban mutatta meg.

fotó: NBC
fotó: NBC

Lauren rendkívül hálás az orvosoknak, amiért sikerült talpra állítaniuk, és a fizikoterápia alatt helyrehozták az agykárosodása miatt előállt mozgáskoordinációs problémáit. Ma már sokkal jobb embernek tartja magát, és jobban is élvezi az életet, ami talán sokak számára meglepő. Már nem az a legfőbb gondja, hogy mindig tökéletesen nézzen ki - mesélte egy interjúban.
A huszonnégy éves Scruggs tavaly december elején egy sétarepülést követően belesétált a repülőgépe propellerjébe, ami az egész bal oldalát összekaszabolta. A kézfejét azonnal levágta a hajtómű, a szemét pedig két héttel a baleset után távolították el az orvosok, mert menthetetlen volt. Emellett eltört a válla, összezúzódott a koponyája és az egész baloldalát mély vágások borították.

fotó: Twitter

fotó: Twitter

 

Forrás : www.storyonline.hu

Keresés