Máig nem felejti Czerovszky Heni azt a csodálatos időszakot, amíg Bochkor Gábor kedvese volt. Ám egy rossz döntés miatt a rádiós sztár szakított vele.

Belevaló, dögös, isteni humorral és tehetséggel megáldott nő Czerovszky Heni. Olyan, aki odamegy egy férfihoz a bárban, tíz perc múlva pedig már telefonszámot is cserélnek, esetleg valamelyikük otthonában csókolóznak. "Független nő vagyok, aki imád énekelni, imád élni, szórakozni, és aki megszerzi azt, ami vagy aki kell neki" - mesélte a Bestnek a Voice nagyágyúja.

"Voltak kalandjaim, voltak szerelmeim, húsz éve énekelek a popszakmában, álszent lennék, ha titkolnám, hogy hírességekkel is voltak viszonyaim. A nevüket azonban nem árulom el, nem lenne tisztességes velük, vagy esetleg a családjukkal szemben" - szögezte le.

Van azonban egy férfi, akit nem titkol, akire szívesen emlékszik vissza. Ő Bochkor Gábor, akit akkor ismert meg, amikor egy kereskedelmi rádió reggeli adásába jelentkezett műsorvezetőnek 1995-ben. "A válogatáson találkoztunk, és azonnal éreztem, hogy sistereg közöttünk a levegő. A szemei, a mosolya elárulta, hogy ezt ő is érzi. Tudtam, hogy Gábor egyedülálló, az ország egyik legnagyobb sztárja és igencsak tetszett nekem" - mesélte.

Kapcsolatukról és szakításukról Heni a Bestnek mesélt !

fotó: TV2

 

Forrás : www.storyonline.hu

Keresés