Napszemüveg, menő táska, ékszerek, esetleg öleb – nem ezek a leggyakoribb „kiegészítők" a legnagyobb sztárokról készült fotókon. Van egy visszatérő dolog, ami naponta ott látható az elkapott pillanataikról készült képeken: pont olyan elmaradhatatlanul hozzá tartozik napjaikhoz egy jó kávé, mint neked.

1. Selma Blair is azok közé a celebek közé tartozik, akiket rendszeresen látni, amint olyan hétköznapi dolgokat művelnek, mint a nagybevásárlás. Itt éppen szatyrait cipeli a kocsi felé a csinos színésznő, aki nemrég vált el párjától, de láthatóan azért jó formában van. Vagy csak pörög a kávétól, amit ő is magával cipel.

 

2. A pasik legújabb álma, Mila Kunis úgy tűnik, olvasta, amiről a Nők Lapja Café is írt: jót tesz kilók ellen is a kávé. Edzésről jövet kapták le kezében a kaliforniai klímához illő jeges kávéval. Jó tudni, hogy a kávéban található koffein a diétában elsősorban azért segíthet, mert felpörgeti az anyagcserét, ezért segíti a kalóriaégetést, illetve az elraktározott zsír felszabadítását.

 

3. Meglehetősen korán kapták le a paparazzók Katie Holmest a kedvenc kávézójába menet kislányával, Suri Cruise-zal. A szokásos őrült módi most is: a kislány egy takaróba burkolózott, miközben pizsamában volt a nyílt utcán. Katie legalább felvett egy szűk farmert és egy kabátot. Egyik nap ruhában mennek fürdeni, máskor alig valamiben grasszálnak a hidegben – továbbra sem értjük, miért nem tudja rendesen felöltöztetni a gyereket.

 

4. Naomi Watts igazi lezser anyuka: egyik kezében egy csésze kávé, a másikban a legkisebb fia, Sammy Kai. Olyan, mintha csak kisétált volna a konyhából az erkélyre, és persze láthatóan remek formában van a kétgyerekes anyuka. Pedig a képügynökség szerint előző este egy bemutatón vettek részt férjével, Liev Schreiberrel – talán ezért sem bírja másnap reggel letenni azt a kávét.

 

5. Courteney Cox kevésbé tűnik összeszedettnek, mint az általa alakított Mónika a Jóbarátokban: telefonálás, kulcspörgetés és az olykor valóban életmentő kávé egyensúlyozása, mindezt szimultán. És az még nem is látszik a fotón, hogy eközben kislánya, Coco türelmesen várja kávéval feltankolt anyukáját a kocsiban.

 

6. A vígjátékok elmaradhatatlan sztárja, Kate Hudson is azok közé tartozik, akik nem indulnak neki egy kis shoppingolásnak egy eszpresszó nélkül. Itt épp egy brentwoodi üzletbe igyekszik sportos öltözékben.

 

7. Bár Emma Stone frizurája nemrég még díjat is érdemelt, a legújabb szőke árnyalat mintha egy kicsit sápasztaná. Vagy még nem itta meg a kávéját, amiért lezser mindennapi öltözéket viselve ugrott ki New Yorkban.

 

8. Londoni lakásából jövet kapták le egy reggel Kate Middleton fenekéről elhíresült húgát, Pippát. Egy banán és egy hatalmas kávé – úgy tűnik, így indítja a napot a hugica, aki természetesen ezúttal is tökéletesen megkomponált szettben mutatkozott. Egyébként is imádja a térdig érő szoknyákat, aminek mintáihoz passzoló piros táskát, lábbelit és kardigánt választott. Igaz, a fotó még kora ősszel készült, azóta ő is télikabátra váltott.

 

9. Nicole Richie egészen megjavult az elmúlt években, semmi botrány, példás családi élet – és itt épp egy napindító kávé párjával, Joellel. Igaz, elég slamposan sikerült kislattyogni azért a feketéért – mit szólna ehhez barátnője, a mindig-mintha-címlapra-fotóznák külcsínmegszállott Paris Hilton?

 

10. Erősen irigyeljük az egykori gyerekszínészből Pókember dögös szerelmévé avanzsált Kirsten Dunstot, amiért Jake Gyllenhall-lal ugrott ki egy eszpresszóra. A helyszín természetesen mi más lehetne, mint Beverly Hills.

 

Forrás : www.nlcafe.hu

Keresés