Az MTVA szerint D. Tóth Kriszta nem túl elegáns módon, idő előtt szivárogtatta ki műsora megszűnésének hírét. A felek csak hétfőre tervezték a bejelentést.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, D. Tóth Kriszta néhány órával ezelőtt egy körlevélben tájékoztatta kollégáit arról, hogy befejezi köztévés pályafutását, ezzel pedig véget ér a másfél évvel ezelőtt indult DTK Show. A műsorvezető búcsúlevelében döntésének okaiként megemlíti az intézményi kiszámíthatatlanságot, a vezetésben folyó hatalmi harcokat, a sok, egymásnak ellentmondó elvárást, és az állandósult bizonytalanságot, ami a szerkesztőség napi munkáját nehezítette.

D. Tóth Kriszta írására válaszul az MTVA vezetése értetlenkedő közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy volt meghatározó arcuk valószínűleg ezzel a lépéssel szeretett volna rájuk nyomást gyakorolni.

Fotó: Facebook

"Az MTVA vezetése hetek óta folyamatosan egyeztet D. Tóth Kriszta műsorvezetővel műsora folytatásáról és a közmédiában várható jövőjéről.

Az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető 'búcsúlevele', amelyet stábjának írt. Az MTVA tartja magát ahhoz a pénteki megállapodáshoz, hogy hétfőn - a D. Tóth Krisztával előre egyeztetett beszélgetés után - tájékoztatja a nyilvánosságot.

Az MTVA úgy ítéli meg, hogy D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra, és az sem kizárt, hogy esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását" - adta közzé a köztévé.

 

Forrás : Hír24

( http://www.hir24.hu/szines/2013/01/05/az-mtva-kozlemenyben-vagott-vissza-d.-toth-krisztanak/ )

Keresés