Pamela Andersontól rövid úton megszabadultak a nézők, miután véletlenül megvillantotta az egyik mellét a Sztárok jégenben.

Egy kis időre ismét tévés celebnek állt Pamela Anderson, hogy némi zsebpénzzel enyhítse az anyagi problémáit. Ám az angol Sztárok a jégen producereinek nem kellett sok csekket kiállítaniuk a nevére, ugyanis vasárnap ő lett az első, akit a nézők hazaküldtek. A kiesésének okát Pammy, az évtizedek óta tartó sikerének kovácsaiban, a melleiben látja. A szexi ruhájából ugyanis a produkciója alatt a keblei folyamatosan ki-kibuggyantak. Aminek az eshetőségére Pamela előre felkészült, hiszen tapaszokkal leragasztotta a bimbóit. Ennek ellenére magára haragította a nézőket, hiszen egy családi műsorban mutogatta a bájait.

fotó: ITV
Fotó: ITV

A reality-től való búcsú nem az egyetlen problémája a Baywatch egykori bombázójának. A Playboy-rekorder szőkeség ugyanis agyilag és idegileg teljesen ráment az elmúlt évek anyagi problémáira. A minden pénzét felemésztő álomháza, valamint az adótartozása annyira kikészítették, hogy megint pszichológiai kezelésre szorul. Így visszamegy régi pszichológusához, aki anno a Tommy Lee-től elszenvedett lelki és testi bántalmazások után talpra állította.

fotó: ITV
Fotó: ITV

 

Forrás : www.storyonline.hu

( http://www.storyonline.hu/vilaghir/eloben_buggyant_ki_lelki_beteg/40726/ )

Keresés