Nyolc évvel ezelőtt jelentkezett a Megasztárba, idén már Rúzsa Magdi az egyik ítész, aki arról dönt, ki képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalverseny döntőjében. Nézzétek csak, mennyit változott az elmúlt években Magdi!

Hol van már az a rövid hajú lány, aki 2005-ben mezítláb énekelt a Megasztár zsűrije előtt? Magdival nagyot fordult a világ, miután 2006-ban megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, és ahogyan a személyisége, a zenéje, a művészete is formálódott, úgy változott a külseje is. Ma már igazi, érett, kifinomult díva lett, aki ráadásul 7 évvel azután, hogy diadalmaskodott a Megasztárban, most „ítéletet hozhat” az Eurovíziós Dalverseny magyar elődöntőjében.

A karrierje tehát sínen van, de mi a helyzet a magánélettel? A most 27 éves Magdi így nyilatkozott: „Lehet, hogy sikeres énekesnő vagyok és maradok is, de mi van akkor, ha emiatt más dolgok, amelyekre vágyom, nem jönnek össze? Hiszen mint szinte minden nő, én is szeretnék egyszer családot, gyerekeket. De azt hiszem, illetve remélem, össze lehet hangolni a karriert a magánélettel.”


Magdi tablóképe
Magdi tablóképe
Magdi 2006-ban
Magdi 2006-ban
És most, 2013-ban
És most, 2013-ban

 

Forrás : www.nlcafe.hu

( http://www.nlcafe.hu/sztarok/20130121/latvanyos-igy-valtozott-at-ruzsa-magdi/ )

Keresés