A díjkiosztó után hatalmas parti vette kezdetét, ahol a sztárvilág színe-java és a média képviselői együtt mulattak. A ceremónia hivatalos részét az önfeledt tánc és eszem-iszom követte. Ha kíváncsi vagy arra, milyen ruhában szórakoztak celebjeink, ki, kivel érkezett, jó helyen jársz.

Bár arra is sokan kíváncsiak évről évre, kik lesznek a Story Ötcsillag Díjátadó Gála kitüntetettjei, arra talán még többen, hogyan öltözködnek, mulatnak celebjeink, főleg egy kis alkohol hatására. Vajon mi most a trend a hírességek körében? Ki, mennyire engedi el magát néhány pohár italt követően? Kik a pontosak és kik az örök késők?

Az biztos, hogy Szabó Zsófihoz nem igazítanánk az óránkat, az ötkor kezdődő rendezvényre több mint két órás csúszással érkezett, arra azonban még volt ideje, hogy Facebook-oldalára posztolja - menetkész, kissé talán túlsminkelt - arcocskáját.

A gála legelső celebbefutói Majkáék voltak: jó okuk is volt erre, egyrészt díjat vehettek át, másrészt fellépésre siettek. A szintén kitüntetett Morning show stábja is alig késett, talán csak az évek során négy díjat is bezsebelő, vélhetően extraelfoglalt Sebestyén Balázs csúszott többet társainál, de nem maradt le semmiről és boldogan foghatott kezet a Story magazin főszerkesztőjével, Ómolnár Miklóssal a színpadon.

Az est elmaradhatatlan részvevői Kiszel Tünde és Medveczky Ilona is befutottak. Előbbi pontosan, hiszen nagy nap ez a mai, a táncművész pedig kicsit később bukkant fel a vendégseregben. Ha lenne erre díj, Medveczky öltözéke biztosan megérdemelné az est egyik legfeltűnőbb ruhája elismerést, amíg Sarka Kata a legnagyobb villantás kategóriában állhatna a dobogó legfelső fokára.

Kata egy darabig megpróbált elmenekülni a sajtó munkatársai elől, de feladta és beletörődött, dekoltázsa népszerű fotótéma lesz a gála ideje alatt. Pikáns, pikáns, de láttuk már alulöltözöttebben is Mr. Frizbi nejét...

A Jóban Rosszban színésznőjének, Sallai Nórának kreatív estélyije mindenkit ledöbbentett. Mi szóhoz sem jutottunk a Léber Barbara-kreáció láttán. Csillagos ötös!

A várandós Kondákor Zsófi nem pocakjával, sokkal inkább extrém frizurájával vonta magára a vendégek figyelmét.

Szorcsik H. Viki pedig ismét bizonyította, súlyos égési sérülése után már jobban van és boldogan mosolygott a kamerába.

 

Forrás : www.storyonline.hu

( http://www.storyonline.hu/hirek/story_gala_elo/40918/#aktualisdoboz )

Keresés