Az egykori válogatott úszónő könyve már júniusi megjelenése előtt kiverte a biztosítékot a sporttársadalomban. A történetek alapján sokan magukra ismertek, és most fenyegetőznek.

Testőr vigyáz Szepesi Nikolettre
A könyv, amely már megjelenése előtt kiverte a biztosítékot (ulpius ház)

Én, a szexmániás címmel könyvet jelentet meg Szepesi Nikolett, aki két olimpián vett részt, és immár bevallottan végigbulizta, végigszexelte pályafutását. A könyv beharangozó kampánya során őszintesége azonban komoly bonyodalmakat okozott. Egyes sportolók magukra ismertek, és megfenyegették az úszónőt, hogy törölje őket a könyvből.

Mivel a könyv már nyomdában van, lehetetlen már húzni a kéziratból, ugyan név nélkül, de minden és mindenki bennmarad a „műben". A könyv kiadója ezért úgy döntött, hogy testőrt fogad az Európa-bajnoki bronzérmes úszónő mellé.

„Olyan könyvet írtam, amiben nem szerepelnek nevek. Más kérdés, hogy igyekeztem a lehető legőszintébb lenni, vagyis aki tud olvasni a sorok között, eljátszhat a szereplők azonosításával... Egyébként meg nem félek senkitől, azért ez nem Amerika. Viszont az utóbbi napok telefonjai, verbális támadásai meg néhány mocskolódó internetes komment miatt egyáltalán nem bánom, hogy a kiadó felajánlotta, vigyáz rám valaki a könyvbemutatón, illetve a dedikálások alkalmával" – mondta Szepesi Niki a blikk.hu-nak, aki nyugalma megőrzése érdekében napok óta egyetlen, ismeretlen telefonszámról érkező hívást sem vesz fel.

 

Forrás : www.sport.hir24.hu / www.blikk.hu

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/05/14/testor-vigyaz-szepesi-nikolettre/

Keresés