Annyira megtört előző két kapcsolatától az Avatar szépsége, Zoe Saldana, hogy felszínre tört benne a saját neme iránti vonzalom.

Miután tizenegy évet élt Keith Brittonnal, és három éven át szórakoztak egymással Bradley Cooperrel, Zoe Saldana kiábrándult a férfiakból. Legalábbis egyelőre semmi kedve sincs egyetlen úriemberrel sem megismerkedni. Sőt azt sem tartja kizártnak, hogy ez így is marad élete hátralevő részében. Ugyanis elképzelhető, hogy egy nőtársa mellett állapodik meg és vállal gyereket. Azonban egyelőre még nem gyakorló biszexuális, csupán csak erősebbek benne bizonyos vágyak, amik korábban csak ritkán jutottak eszébe. Bár volt már rá példa, hogy egy hölggyel kapták lencsevégre.

fotó: Allure
Fotó: Allure

Az Avatar és az új Star Trek széria szépsége jövőbeli terveiről az Allure magazinnak számolt be, és nemcsak a lelkét tárta fel, hanem a testét is. Az interjúhoz ugyanis egy erotikus képsorozat is készült, amiben topless és anyaszült meztelenül látható. A bájait viszont ügyesen kitakarja, nem úgy, mint egy korábbi, merész fotózása alkalmával.

fotó: Allure
Fotó: Allure

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/vilaghir/vetkozve_ismerte_be_massagat/42108/


Keresés