A 19 éves énekesnőnek még sosem volt ilyen fordulatos éve, mint most: megjelent az első olyan albuma, amin csak saját dalok szerepelnek, és úgy néz ki, megtalálta élete szerelmét is... Leültünk vele beszélgetni, hogy árulja el nekünk a részleteket!





Hien:
(Fotó: Sárosi Zoltán, Ruha: Ruzsa Magdolna)




A legutóbbi kliped, a No More egy szakításról szól. Vicces, hogy mégis épp a forgatáson ismerted meg az új pasidat, Pippót, aki a videót rendezte. Hogyan kezdődött a szerelem? Ő csípett fel téged, vagy fordítva?

Hien: Pippóval barátságnak indult ez az egész. A menedzserem mutatott be neki, és amikor átmentünk hozzá, hogy megnézzük, hogy dolgozik a klipen, mindig órákat beszélgettünk. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, majd a forgatás után is sokan beszélgettünk, találkozgattunk. A végén pedig több lett ebből a barátságból és már másként néztünk egymásra. Azt nem tudom elmondani, hogy ki csípett fel kit, talán egyszerre.

Az új kliped is a barátod rendezi, így biztosan nagyon személyes anyag lesz majd. Elárulsz nekünk 4 titkot az új videoklippel kapcsolatban?

Az új klipem a második lemez címadó dalából készül majd. Nagyon kedves számomra, mert igazán jó kedvemben írtam. A szövege nagyon aranyos, vidám, úgyhogy a klipet is ilyenre szeretnénk. A 4 titok pedig:
1. szerepel majd benne egy fiú, aki az én pasimat alakítja
2. fincsi kaják jelennek meg benne - vagy éppen esnek az égből
3. egy lakásban játszódik, ami különleges bútorokkal lesz tele, ezeket egy kedves barátom tervezte, Vörös Lajos
4. és ami a legmeglepőbb: takarítani fogok a klipben!

A színpadi ruháid mindig nagyon merészek és szexik. A hétköznapokban is szeretsz így öltözködni, vagy inkább más stílusúak a kedvenc ruháid?

Szélsőséges vagyok öltözködésben is. Nyitott vagyok az újdonságokra, imádom a vad, őrült cuccokat is, de ha olyan kedvem van, akkor egyszerű, letisztult ruhákat viselek. Számomra az öltözködés is egyfajta önkifejezés. Mindig az aktuális hangulatomat, érzéseimet fejezi ki az, hogy mit veszek magamra. Minden fontos eseményekre egyébként Ruzsa Magdi divattervezőtől kapom a ruháimat.

Tervezed már a nyaralást? Lehet tudni, hogy hová és kivel utazol majd?

Sajnos még nem tervezem a nyaralást, mivel már a következő és az azt követő klipen dolgozunk. Részt veszek egy országos rádió turnéján és készülünk őszre egy nagyon különleges koncertre. Persze ha tehetem, akkor majd a párommal el szeretnénk utazni valami meleg és tengerpartos helyre.

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

http://www.cosmopolitan.hu/te_te_te/2013/05/10/hien-baratsagbol-alakult-ki-a-szerelem%281%29/

Keresés