Ki mondta, hogy minden angol csúnya? Tényleg nem a legszebb emberek élnek ott, de 10 gyönyörű nő még köztük is akad. Szerinted Emma Watson és Elizabeth Hurley szép? Ha nem, akkor ne aggódj, nem fértek fel a listára! Szépek? Akkor nézd meg, kik szebbek náluk!

Focisták, színészek és zenészek álmai – meg még pár millió emberé. A 10 legszexibb brit.

10. Keira Knightley
A romantikus hercegnő örök megjelenése, szinte nincs olyan filmje, ahol ne szerelemes nőt alakítana. Szinte teljesen mindegy, hogy az űrben, a Karib-tengeren, a 20. századi Londonban vagy épp manapság játszódik a film. Nemrég megtanult táncolni is, Anna Karenina szerepe, de minket a foci jobban érdekel, mint a kosztümös drámák. Keira lelkes West Ham drukker, így ha elhívod a Kalapácsosok egyik meccsére, talán igent mond. Vagy vegyél neki egy szép új cipőt, ugyanis azokat gyűjti.


9. Gemma Arteton
Bond asszisztense, a vörös Field ügynök. Mármint a haját tekintve vörös, nem (ügynök)politikailag. Azóta láthattuk már szőkén és barnán is, de mégis, az a vörös haj a fehér bőrrel  - a Kvantum csendjében megtestesített mindent, amitől szép egy vörös nő. Bond mellett nem húzta sokáig, a férje mellett már évek óta boldog. Pedig a focit ő is szereti, egy Charlton meccsre talán elcsábítható. A puccos táskákat sem veti meg, a LV a csúcs nála.


8. Alesha Dixon
Egy Mis-Teeq nevű elfeledett lánybanda tagja volt, mellett végzett tesi tanár, talán ebből kifolyólag ő volt az együttese koreográfusa is. Nálunk kevésbé ismert, de a britek a mai napig szeretik, így kerülhetett be tavaly a Britain’s Got Talent zsűrijébe. Egy évig volt házas, talán akkor is Eminemre gondolt, aki a kedvenc énekes. Fura ízlés.


7. Kate Beckinsale
Hirtelen 2-3 filmnél többet nem tudtam volna sorolni tőle, de arra mégis emlékeztem, hogy milyen jól néz ki. Nem illik ilyesmit nőkről beszélni, de mivel most úgyis egymás között vagyunk: nyáron lesz 40 éves. Mégis, arcra és testre is sok huszonéves megirigyelhetné. Len Wiseman producert pedig meg irigyeljük, amiért ilyen felesége van, bár meglehetősen fukar csóka lehet: minden filmjében benne van a felesége. Talán vele könnyebben megalkudik a gázsiról.


6. Kelly Brook
A nők álmának, Statham volt a nője 7 évig. Pedig a jó öreg Jason gyakran kaphatott ajánlatokat, ennek tükrében gyanítható, hogy valamit nagyon tudhat Kelly. Lelkes állatvédő, ha bejelölöd Facebookon megeshet, hogy minden nap látsz tőle fogadj örökbe árva kiskutyákat posztot. 2005-ben az egyik férfimagazin olvasói szerint a világ legszebb nője volt. Egy albioni 6. helyre még idén is futja tőle.


5. Catherine Zeta Jones
A nő, aki lekötötte az öreg Douglas-t, bár nyilván ebben az idő is segített neki, 60 körül már kevesen hajkurásszák a nőket az asszony mellett. Legemlékezetesebb szerepe Connery oldalán a Briliáns csapdában volt, aki látta, bizonyára emlékszik arra, ahogy Catherine egy cicanaciban tekereg a levegőben, gyakorolva az érzékelők közötti mozgást. A listán ő a szakmailag legmagasabban jegyzett a szakmájában: Oscar és Golden Globe díja is van.


4. Sienna Miller
Ugyanaz a dögös szőke csaj még mindig, akit 10 éve először láttunk a filmjeiben, pedig már ő is a harmadik X-ben van. Bár New Yorkban született, de angol családban és hamar haza is költöztek a köd és az eső hazájába. Cseppet sem meglepő, hogy ilyen külsővel modellként kezdte, ki ne vágyna arra, aminek köze van hozzá. Kóla, parfüm, gumi (autóra!) után legutóbb farmert is reklámozott, ráadásul a saját kollekcióját, amelyet a testvérével közösen tervezett.


3. Abbey Clancy
Végre egy futballista feleség! A WAG-ek Angliában olyanok, mint … Igazából nincs is hasonló a világon, a srácok a focistákat imádják, a csajok pedig a csajaikat. Amennyit az ottani sztárok keresnek, barátnőik könnyedén tündökölhetnek élő divatkatalógusként. Abbey azonban nem férje, a pálcikaember Crouch vagyonából tengődik, mivel Anglia egyik legkeresettebb modellje. Ezen még az se változtatott, hogy képest volt terhesen rágyújtani. Anyának nem választanánk, de egy pár napra ki mondana neki nemet?


2. Rosie Huntington-Whiteley
Egy még szuperebb szupermodell, a Victoria’s Secret egykori angyalkája. Ő is lógott már műhelyek falán Pirelli lányként, sőt ismerős lehet a moziból. Valószínűleg nem a melletted levő széken ült, de láthattad a Transformers 3-ban. Jelenleg élete nagy álma teljesült: végre ő tervezheti azokat a ruhákat, amikben aztán megjelenik a kifutón, ezért dolgozik a Marks & Spencernek. Statham újra felbukkan a listán: jelenleg Rosie-val jár.


1. Cheryl Cole
A világ legszebb mosolyának tulajdonosa, ezzel egyértelműen a legszebb brit mosoly is az övé. Ez elég az első helyhez? Ha ez nem is, de egy ilyen ronda tetoválással is elragadó valaki, mint amilyen Cheryl combján van, akkor tényleg gyönyörű! Ő csak volt focistafeleség, mivel Chelsea hátvéd ex-férje örömlányoknál kereste az örömöket. Cheryl azóta megújult, levetkőzte a lánybandás múltját, de a ruháit még sajnos nem. Ettől függetlenül náluk egyértelmű, hogy ha kivételt kell mondani arra, hogy nem csúnya minden angol nő, akkor ő a legjobb példa.

 

Forrás : www.firstman.hu

Szerző : Király Ádám

http://firstman.hu/index.php/magazin/item/305-a-10-legszexibb-angol-no-megsem-csunyak

Keresés