A németek sem feltétlenül a szépségükről híresek, ráadásul talán kevesebbet is szerepelnek a magyar médiában. Ennek a mondatnak tökéletesen ellent mondanak a következő hölgyek: Claudia Schiffer, Diane Kruger és Heidi Klum. Ők nem fértek be a 10 legszebb közé, már csak ezért is érdemes végignézned a listát!

Sokan a németeket még az angoloknál is csúnyábbnak gondolják, pedig mégis a germánok esetében volt könnyebb összehozni egy listát, ráadásul ők tényleg egy országból származnak a britekkel ellentétben. Nézzük, van-e élet Claudia Schifferen túl?!

10. Bettina Zimmermann
Micsoda dallamos német név, bár az arc egy kicsit szögletes, Mégis, van benne valami elragadó, talán épp a határozott vonások adnak számára végzet asszonya kisugárzást. Klasszikus német színésznő pályafutás az övé: Hangyák a gatyában vígjáték szerep, Légihíd drámai szerep és A Niebelungok kincse kalandfilm. Nagyjából lemérhetőek rajta a német filmkorszakok állomásai. Te mást is lemérnél rajta?


9. Julia Stegner

Kosárlabdázók ideális barátnője, 182 centis magasságával kilóg a mezőnyből. Sminkelve gyönyörű, sokan (nem véletlenül) az új Heidi Klumnak tartják. Nincs olyan jól jegyzett cég a német piacon, amelynek modellként ne dolgozott volna. Akkor miért csak a kilencedik? Valószínűleg smink nélkül a 100-ba se férne be.


8. Annika Kipp

Rádiós és tévés műsorvezető, ilyen sorrendben kapta a munkákat karrierje során. Idővel rájöttek, hogy a rádióban kevésbé szép nők is mondhatnak híreket. Szép, intelligens, jól beszél. Ha nálunk is lenne ilyen műsorvezető, felkelnék félhétkor reggeli műsort nézni a tévében.


7. Sarah Valentina Winkhaus

Egy igazi alpesi szépség! Ausztriában élt fiatalon, aztán Németországban tévézett, jelenleg pedig nem találtak nála jobb nőt az olaszok a forma-1 műsorukba, így importálták Sarah-t. Nem túl meglepő módon a pilóták is szívesen nyilatkoznak neki, nagy felüdülés lehet számukra Szujó Zoltán után a bájos műsorvezető. Mindent szeret, ami olasz: öreg Alfák, klasszikus pop zene és persze a mediterrán konyha.


6. Cosma Shiva Hagen

A német punkénekesnő, Nina Hagen lánya, aki nevét csodabogár anyjától kapta. Mitől csodabogár? Nos, a Cosma a cosmos szóból ered, mivel várandóssága alatt saját bevallása szerint meglátogatták az ufók, míg a Shiva a hindu vallásból fakad. Ehhez képest a lány teljesen átlagos életet él, hazatért az USA-ból, ahova szülei vitték és színésznőnek tanul Hamburgban. 4 nyelven beszél, tekintve hogy már 4 országban élt hosszabb ideig.


5. Alexandra Neldel

Bugyuta vígjátékok szépség szerepéből tudott annyira kiemelkedni, hogy eljátszhatott egy csúnyának sminkelt nőt. Csak ő tudhatja, hogy ez mekkora karrier, mi mindenesetre nem örülünk, hogy a németek azt a kevés szép nőt is elcsúfítják, akik nekik jutottak. Szavazások alapján volt az év nője és a legjobb színésznő is korábban.


4. Sarah Brandner

Mrs. Schweinsteiger. A Bayern középpályása és a modell a német média egyik kedvenc álompárja. Basti arcát közelről vizsgálva nevezhetnénk őket szépség és a szörnyetegnek, de nem tesszük, mert akkor nem maradna jelző Ibrahimovicra vagy Tevezre. Sarah rendszeresen feltűnik a német válogatott és a müncheniek meccsein, ráadásul szereti a sört is. Kell ennél több?


3. Mina Tander

Egzotikus vonású színésznő, előbbi az afgán apai ág miatt van. Remek alakját részben a tinédzserkori balettozásnak köszönheti, ugyanis balerina akart lenni. Aztán ő is színésznő lett – jól megfigyelhetően begyűjti a német filmipar a szépségeket. Hangyákkal a gatyában kezdett, majd jöttek a drámák és a katasztrófafilmek, de ő egyikben sem nyújtott katasztrofálisat.


2. Vivien Wulf

A filmes újhullám egyik nagy reménysége a 19 éves lány. Az még kérdés, hogy mekkora sztár lesz, de a szépségét senki sem kérdőjelezi meg. Tiniként végigjárta az összes neves német színiiskolát, álmaiban pedig a 60-as években él. Kicsit aggódik, hogy rajta marad az elkényeztetett szőke csitri szerep és a Bravo magazin olvasóinak kedvence díj. Mi egy vetkőzős szerepet javasolunk, hogy legyen lehetősége eloszlatni a tiniszerep skatulyákat.


1. Lena Gercke

A 25 éves modell-műsorvezető még 16 évesen tűnt fel a Burger King reklámjaiban, hisz ki ne akarna vele megosztani egy nagyadag pommes-t, vagy kapna kedvet miatta egy Whopperhez. Ezt követte a Heidi Klum nevével fémjelzett modellkereső verseny, amelyet megnyert 18 évesen. Innen egyenes út vezetett a legnevesebb cégek divatbemutatóira, ahol a Realban focizó Sami Khedira is kiszúrta magának. Kedvenc városa New York, szívesen időzik ott akkor is, ha épp nem oda köti a munkája.

 

Forrás : www.firstman.hu

Szerző : Király Ádám

http://firstman.hu/index.php/magazin/item/340-10-nemet-szepseg-deutschland-ueber-alles

Keresés