A természetes vörös – és kétszeres Oscar-jelölt – Jessica Chastain fogja megformálni minden idők egyik legszexibb színésznőjét, Marilyn Monroe-t.

Eladók Marilyn Monroe utolsó képei

Újabb Marilyn Monroe életrajzi film készül, amely a The Wrap értesülései szerint a szőke ikon belső, spirituális életét fogja bemutatni. Jessica Chastain pedig a szerepről folyó tárgyalásokban nagyon közel van ahhoz, hogy alá is írja a szerződést Marilyn megformálására. A film a Blonde című Joyce Carol Oates-regényből készül – a projekt terveit először 2010-ben hozták nyilvánosságra, amikor még úgy volt, Naomi Watts játssza majd Marilynt.

Marilyn és Jessica - így már annyira nem is tűnik légből kapott ötletnek...

Marilyn és Jessica - így már annyira nem is tűnik légből kapott ötletnek...

 

A rendező azonban azóta sem változott: még mindig úgy áll a helyzet, hogy Andrew Dominik viszi majd filmre az életrajzi művet (az ő neve leginkább a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című 2007-es krimi kapcsán lehet ismerős). Szerinte a projekt egy „érzelmes rémálom lesz tündérmese-stílusban elmesélve egy árváról, aki elveszik az erdőben”. Ez alapján elég izgalmasnak ígérkezik a mozi.
 
Oates a könyvet, amely kitér Marylin „híres kapcsolataira is” (például J. F. Kennedy-vel), 2000-ben adta ki. A regény Marilyn sok szeretőjének nem is mondja ki konkrétan a nevét, de a becenevek és a kontextus alapján rá lehet jönni, kikről van szó. A könyvből egyébként a CBS 2001-ben már készített egy minisorozatot. A Blonde című film munkálatai a tervek szerint augusztusban kezdődnek.
 
 
 

Forrás : theguardian.com

http://mozi.hir24.hu/hirek/20140428/hollywood-kedvenc-voroskeje-szexbombat-jatszik

 
 

Keresés