Világpremier két nap múlva !!!



Íme, a Golf Variant első hivatalos fotói: az autó pontosan olyan, ahogy azt elképzeltük.


A hetedik generációs Golfhoz hasonlóan szögletesebb, élesebbre vasalt, mint elődei, de a döntött hátsó szélvédő, illetve a hátfal finom gömbölyítése megmaradt. A legizgalmasabb részlet (és ezzel sok mindent elárulunk az autó formatervének érzelmi túlfűtöttségéről) a D-oszlop tövének sarkos kidolgozása, a hátsó oldalablak lecsapott csücske.

A Variantnál máris megcsillogtathatta tudását az új MQB padlólemez: a kombihoz megnyújtották a Golf platformját. A csomagtér befogadó képessége várhatóan túlszárnyalja a mostani modell 505 literes kapacitását, de rekorddöntésre nem számítunk.

Motorok terén nem számítunk újdonságokra: 1,2 literes (85 vagy 105 LE), 1,4 literes (122 vagy 140 LE) benzinmotorok, illetve 1,6 literes (105 LE) és 2,0 literes (150 LE) TDI dízelek ígérkeznek a kínálatba. Legalábbis egyelőre: a Volkswagen a kombi Golffal egy időben mutatja be az ötajtós GTI verzióját (220 vagy 230 LE), a nyáron piacra lépő, 180 lovas GTD-t, valamint az A3 e-tronnal közös technológiát használó hibrid Golfot, úgyhogy vannak még lehetőségek a Variant tarsolyában.

 

Forrás : www.vezess.hu

http://www.vezess.hu/hirek/vw_golf_variant/42358/#aktualisdoboz

Keresés