Két magyar indul a Túraautó-Vb-n


A Zengő Motorsport két autót nevezett a 2012-es a Túraautó Világbajnokságra! Michelisz Norbert és Wéber Gábor személyében, két Európa Kupa győztes, többszörös magyar bajnok versenyző kormányozza BMW-ket - számol be a csapat honlapjukon a jó hírről.


A már meglévő BMW 320 TC mellé egy ugyanolyat vásároltak a dán Kristian Poulsentől, aki tavaly ezzel nyerte meg a független versenyzők számára kiírt Yokohama Trophyt. Jelen állás Michelisz teljes idényt fut, míg a Forma-1-es közvetítésekből ismert Wéber az európai futamokon indul. Ha sikerül további támogatókat találni, akkor változhat a helyzet.

Így tehát két magyar versenyzőnek is szurkolhatunk május első hétvégéjén a Hungaroringen!

Szintén friss hír, hogy véglegesítették a jegyek árát a magyarországi versenyre. A belépőjegy személyenként 3000,- forintba kerül, s érvényes május 5-re, szombatra, amikor a szabadedzéseket és az időmérőt bonyolítják le, valamint május 6-ra, vasárnapra is, amikor a két versenyfutamra kerül sor.

A jeggyel a nézőtér bármely pontján, bármelyik tribünjén helyet lehet foglalni a két nap során, érkezési sorrendben. További 3000 forintért a Paddockba is be lehet majd jutni. Május 4-én a bejutás ingyenes a Hungaroring nézőterére és a Paddockba is, a 14 éven aluliaknak pedig - felnőtt kísérettel - 5-én és 6-án sem kell fizetniük.

 

Forrás : www.vezess.hu

Keresés