Kanada egykori védelmi minisztere, Paul Hellyer állítja, az idegenek köztünk járnak, a korábbi politikus pedig számba is vette őket. Néhánnyal beszélt is.

Hellyer számításai szerint körülbelül nyolcvan különböző idegen faj él ma is köztünk a Földön, ezek közül pedig néggyel került már kapcsolatba – számol be a bizarr esetről a Russia Today. Az interjúban az a legmegdöbbentőbb, hogy a riporter faarccal hallgatja végig a kanadai Pataky Attilába oltott Széles Gábort.

Az 1960-as években aktív miniszter szavai azért is hatnak furcsán, mert országa haderejét a hidegháború ideje alatt irányította, így azt gondolná az ember, hogy a döntési pozíció kicsit józanabb szemlélettel jár együtt. De nem, Hellyer állítja, a már említett nyolcvan faj köztünk él, ráadásul már évezredek óta figyelnek minket. A riporter már az elején felteszi az igen egyszerű kérdést, miért gondolja úgy a korábbi miniszter, hogy az ufók ugyanúgy valóságosak, mint mondjuk a fejünk fölött köröző repülők. Erre a válasz: mert tudom, hogy így van.

Csak nyomozni kell utánuk...

Aztán amikor a riporter bizonytalanul hozzáteszi, hogy ez a tény azért még nem lett megerősítve a tudomány által, Hellyer csak annyit válaszol, hogy akkor ők minden bizonnyal rossz úton indultak el. „Ha az ember a jó nyomon indul el és kicsit beleássa magát a témába, rövid időn belül számtalan bizonyítékra bukkanhat, ami bizonyítja, hogy a földönkívüliek köztünk járnak.”

Az idegenekhez fűződő személyes kapcsolatáról Hellyer elmondta, néggyel került közelebbi viszonyba, ami annyit jelent, hogy beszélt is már velük. Mi nem fogjuk tudni felismerni őket, ugyanis „pont ugyanúgy néznek ki ezek a földönkívüli lények, mint mi, ha szembejönne egyikük az utcán, biztos nem mondanánk meg róla, hogy ő idegen” – véli Hellyer.

Nem kell félni...

Van egy megnyugtató pillanat is a több mint húszperces interjúban, amikor kiderül, hogy ugyan sokkal fejlettebb technikát használnak, mint mi, „de a nyolcvan idegen faj nagy része békés, jó szándékú lény, nem kell félnünk tőlük”.

 

Forrás : Russia Today

http://www.hir24.hu/kulfold/2014/01/07/tobb-foldonkivulivel-is-szoros-a-kapcsolata-a-miniszternek/#a3

Keresés